Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g1069g3421kcal147.5g620.1g34.2g87.7g
Voi, 1 tl, 5 g160g1171kcal1.6g1.6g128.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 107g367kcal10.9g74.8g1.3g3.7g
Maito, Kevyt1069g492kcal34.2g51.3g16g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2138g6415kcal491.8g0g491.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g23732kcal1372g1495.6g1343.2g182.8g
Valittu annoskoko4544g11866kcal686g747.8g671.6g91.4g
Annoskoko puolitettuna2272g5933kcal343g373.9g335.8g45.7g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.5g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281336