Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1606g2023kcal176.6g4.8g144.5g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 361g154kcal12.2g17.3g3.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen803g161kcal4.8g30.5g2.4g11.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1204g663kcal19.3g158.7g2g10.2g
Oliiviöljy 80g710kcal0g0g80.3g0g
Valkosipuli 64g70kcal5.1g10.5g0.4g1.3g
Tomaattipyree, Pirkka120g99kcal4.1g22.9g1.2g1.2g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g241g638kcal67.4g0g40.9g0g
Pesto (Pirkka)64g373kcal2.8g2.4g39.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g9779kcal584.6g494.2g629g53.4g
Valittu annoskoko4544g4890kcal292.3g247.1g314.5g26.7g
Annoskoko puolitettuna2272g2445kcal146.2g123.6g157.3g13.4g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092