Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1426g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 71g163kcal9.5g11g3.2g26.7g
Hiiva 178g133kcal23.4g2g0.7g12.3g
Rypsiöljy 214g1891kcal0g0g213.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 695g2385kcal70.8g486.5g8.3g24.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1390g4448kcal191.8g806.2g44.5g173.7g
Auringonkukansiemen 570g3386kcal131.2g71.8g282.3g34.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g24810kcal853.4g2755g1105.6g542.4g
Valittu annoskoko4544g12405kcal426.7g1377.5g552.8g271.2g
Annoskoko puolitettuna2272g6203kcal213.4g688.8g276.4g135.6g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418