Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 801g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Rucola tuore (Italia), annos 15g401g88kcal11.6g7.2g1.2g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1202g2320kcal228.4g1.2g156.3g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g120g1082kcal0g0g120.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)2004g1202kcal20g90.2g80.1g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9088g9841kcal552.4g247.8g719.8g66g
Valittu annoskoko4544g4921kcal276.2g123.9g359.9g33g
Annoskoko puolitettuna2272g2460kcal138.1g62g180g16.5g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967