Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 142g43kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Peruna, vanha, kuorittu 935g712kcal17.6g144.9g1.9g9.3g
Seiti pakaste 540g419kcal94.9g0g3.8g0g
Voi 20g144kcal0.2g0.1g16.1g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g50g66kcal2.3g11.1g1.3g1g
Vesi, vesijohtovesi 2342g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g240g96kcal2.2g14.9g0.5g6.7g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g276g124kcal8.3g13.2g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9090g3206kcal254.6g382g56g38.8g
Valittu annoskoko4545g1603kcal127.3g191g28g19.4g
Annoskoko puolitettuna2273g802kcal63.7g95.5g14g9.7g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442