Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 197g59kcal1.9g10g0.4g3.9g
Naudan paistijauheliha, Pirkka175g294kcal35g0g17.5g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g44g131kcal1.7g2.6g12.7g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)18g49kcal2.4g0.7g4g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g1078kcal82.6g28.6g69.2g8.6g
Valittu annoskoko455g539kcal41.3g14.3g34.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna228g270kcal20.7g7.2g17.3g2.2g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.1g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242