Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 18g4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g8.8g63kcal0.1g0.1g7g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 341g100kcal3.5g15.9g1.1g6.2g
Kuohukerma,valio,2dl88g298kcal1.8g2.6g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g929kcal11.2g37.8g77.6g13.2g
Valittu annoskoko455g465kcal5.6g18.9g38.8g6.6g
Annoskoko puolitettuna228g232kcal2.8g9.5g19.4g3.3g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768