Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 175g388kcal30.6g0g29.8g0g
Tomaattimurska 175g52kcal1g9.3g0.4g3.3g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g943kcal65.6g31g60.8g11g
Valittu annoskoko455g471kcal32.8g15.5g30.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna228g236kcal16.4g7.8g15.2g2.8g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452