Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g200g399kcal39.9g0g26g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl19g55kcal0.4g0.6g5.6g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix27g14kcal0.4g2.7g0.1g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Coctailkurkku, Pirkka7.5g2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g1293kcal84.2g24g94g1.8g
Valittu annoskoko455g647kcal42.1g12g47g0.9g
Annoskoko puolitettuna228g323kcal21.1g6g23.5g0.5g
Arvot/100g100g142kcal9.2g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832