Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl112g34kcal5.1g2.1g0.3g1.8g
Porkkana 91g30kcal0.6g5.1g0.2g2.3g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g2.1g4.9kcal0.1g0.5g0.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)52g31kcal0.5g2.3g2.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g432kcal28.4g20g24.2g8.8g
Valittu annoskoko455g216kcal14.2g10g12.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna228g108kcal7.1g5g6.1g2.2g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773