Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g326g469kcal71.7g0g19.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7g63kcal0g0g7g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g58g70kcal1.3g2.8g5.8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g58g64kcal1.3g2.3g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g1348kcal149.2g12.4g76.6g1.4g
Valittu annoskoko455g674kcal74.6g6.2g38.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna228g337kcal37.3g3.1g19.2g0.4g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691