Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 13g30kcal0.7g2.3g1.8g0.8g
Tomaatti 219g50kcal1.2g7.5g0.7g3.1g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g88g8.8kcal1g0.9g0.2g0.9g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g61g154kcal9.8g1g12.3g0g
Basilika, tuore44g18kcal1.4g2.2g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana910g537kcal29g30.8g30.8g14g
Valittu annoskoko455g269kcal14.5g15.4g15.4g7g
Annoskoko puolitettuna228g134kcal7.3g7.7g7.7g3.5g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369059