BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu79g52kcal1.6g11g0g2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 101g35kcal4.6g2g0.3g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana911g439kcal30.2g26.2g21.2g9g
Valittu annoskoko456g219kcal15.1g13.1g10.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna228g110kcal7.6g6.6g5.3g2.3g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583