Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1633g5235kcal437.2g0g391g0g
Maissi jyvät 1867g2683kcal52.5g477.9g44.8g69.1g
Kesäkurpitsa700g119kcal2.8g17.5g4.2g4.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g350g980kcal66.5g0.1g77g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9100g18034kcal1118g991g1034g148g
Valittu annoskoko4550g9017kcal559g495.5g517g74g
Annoskoko puolitettuna2275g4509kcal279.5g247.8g258.5g37g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227729