Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Lehtiselleri 200g25kcal2.2g2.2g0.4g2g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow3200g640kcal32g112g12.8g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g280g280kcal11.2g56g1.1g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g28g32kcal0.2g6.4g0g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9104g3568kcal107.8g478.6g143.8g38.8g
Valittu annoskoko4552g1784kcal53.9g239.3g71.9g19.4g
Annoskoko puolitettuna2276g892kcal27g119.7g36g9.7g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063