Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali210g44kcal2.5g7.2g0.4g4.4g
Jauheliha, sika-nauta 60g133kcal10.5g0g10.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.5g4.8kcal0.2g0.4g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen68g22kcal2.2g3.3g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)15g12kcal0.2g0.7g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.8g0g
Siirappi 3g9kcal0g2.2g0g0g
Ohrasuurimo 13g41kcal1.1g8.1g0.3g1g
Bataatti, kuorittu 53g43kcal0.8g8.9g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g723kcal41.2g61.8g33.2g14g
Valittu annoskoko456g361kcal20.6g30.9g16.6g7g
Annoskoko puolitettuna228g181kcal10.3g15.5g8.3g3.5g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.8g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704