Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g152g524kcal11.9g59.3g25.7g3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g80g19kcal1.4g2.4g0.4g1.5g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus20g70kcal2.8g0.1g6.4g0g
Oivariini vähärasvainen2g11kcal0g0g1.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 80g264kcal1.6g2.4g28g0g
Kananmuna kuorineen punnittu44g55kcal4.8g0.1g4g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g20g70kcal1.4g4g5.4g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g40g60kcal6.4g0.4g3.6g0g
Purjosipuli 18g4.1kcal0.3g0.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g2156kcal61.2g138.2g149.4g9.8g
Valittu annoskoko456g1078kcal30.6g69.1g74.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna228g539kcal15.3g34.6g37.4g2.5g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697