Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Paprika punainen 134g39kcal1.3g6g0.5g2.5g
Lehtikaali 84g33kcal2.9g3.4g0.5g1.7g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g134g361kcal24.1g2.7g28.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)5g1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g904kcal58.4g31.2g58.4g10.6g
Valittu annoskoko456g452kcal29.2g15.6g29.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna228g226kcal14.6g7.8g14.6g2.7g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230