Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g125g94kcal21.2g0g1g0g
Perunasipulisekoitus 500g156g106kcal2.5g23.3g0.2g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g78g47kcal0.8g3.5g3.1g0.5g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g94g28kcal1.9g2.8g0.4g2.3g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g3.1g6.9kcal0.5g0.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana913g564kcal53.8g60.2g10g5.6g
Valittu annoskoko456g282kcal26.9g30.1g5g2.8g
Annoskoko puolitettuna228g141kcal13.5g15.1g2.5g1.4g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556