Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha150g270kcal27g0g18g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto31g86kcal5.8g0g6.8g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka19g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Chili paprika punainen1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)188g56kcal1.9g7.5g0.7g0.4g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g21g74kcal5.8g0.4g5.6g0g
Ketsuppi, Pirkka11g12kcal0.1g2.8g0g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g7.5g16kcal0.5g1.9g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana913g1125kcal83.6g30.2g71.6g2.8g
Valittu annoskoko457g562kcal41.8g15.1g35.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna228g281kcal20.9g7.6g17.9g0.7g
Arvot/100g100g123kcal9.2g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716