Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1331g2948kcal233g0g226.3g0g
Paprika, punainen333g86kcal3g15.3g1.3g6.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto832g2330kcal158.1g0g183.1g0g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Valkosipuli 67g72kcal5.3g10.9g0.4g1.4g
Voitaikina Myllyn Paras 500g1664g6407kcal101.5g494.3g449.3g28.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g23866kcal1010.4g1073g1722.2g84.2g
Valittu annoskoko4560g11933kcal505.2g536.5g861.1g42.1g
Annoskoko puolitettuna2280g5967kcal252.6g268.3g430.6g21.1g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295