Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio1202g3364kcal30g42.1g336.4g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 1142g3394kcal17.1g72.7g342.5g0.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 481g96kcal3.3g14.4g0.5g8.7g
Kapris etikkaliemessä, Figaro180g55kcal3.8g7.6g0.9g5.8g
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Hunaja 78g258kcal0.4g63.1g0g0g
Sinappi (teollinen)60g77kcal2.6g8.5g3.6g0g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Anjovis-filee, 1 kpl361g757kcal34.2g50.5g46.9g0g
Valkopippuri 12g34kcal1.2g5.1g0.3g3.1g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 361g78kcal1.1g5.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g16754kcal205.8g626g1466.4g77.4g
Valittu annoskoko4560g8377kcal102.9g313g733.2g38.7g
Annoskoko puolitettuna2280g4188kcal51.5g156.5g366.6g19.4g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171