Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g640g3840kcal153.6g42.2g345.6g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1760g2448kcal195.4g7g183g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow480g4320kcal0g0g480g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g21216kcal698g98.4g2017.2g0g
Valittu annoskoko4560g10608kcal349g49.2g1008.6g0g
Annoskoko puolitettuna2280g5304kcal174.5g24.6g504.3g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703