Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g1200g924kcal27.6g6g87.6g0g
Sipuli 880g266kcal11g42.2g1.8g15g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 800g960kcal25g36g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g4850kcal143.6g280.4g340.8g35.6g
Valittu annoskoko4560g2425kcal71.8g140.2g170.4g17.8g
Annoskoko puolitettuna2280g1213kcal35.9g70.1g85.2g8.9g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612