Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g668g180kcal8.7g32.1g1.3g11.4g
Paprika punainen 1336g391kcal12.6g60.1g5.3g25.4g
Lehtikaali 835g332kcal28.7g33.9g5g16.7g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g1336g3608kcal240.5g26.7g280.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)50g10kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g9044kcal581g312.2g584.4g107g
Valittu annoskoko4560g4522kcal290.5g156.1g292.2g53.5g
Annoskoko puolitettuna2280g2261kcal145.3g78.1g146.1g26.8g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230