Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 76g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g916g256kcal5.5g54.5g1.8g22.9g
Parsakaali brokkoli 1067g374kcal49.3g20.8g3.2g26.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka792g87kcal8.7g8.7g1.6g7.9g
Kiinankaali 776g155kcal12.1g17.5g2.3g7g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g84g151kcal2.1g35.3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 840g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9128g2161kcal161.2g288g19.6g139.6g
Valittu annoskoko4564g1080kcal80.6g144g9.8g69.8g
Annoskoko puolitettuna2282g540kcal40.3g72g4.9g34.9g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703