Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Lanttu 800g231kcal8g36.8g2.4g14.4g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Soijarouhe, tumma, 30g200g646kcal100g60g1g11g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g60g140kcal1.8g15.8g8g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g400g480kcal13.6g14.4g40g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9133g4690kcal303.2g570.6g118.2g151.6g
Valittu annoskoko4566g2345kcal151.6g285.3g59.1g75.8g
Annoskoko puolitettuna2283g1172kcal75.8g142.7g29.6g37.9g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304