Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 75g91kcal15.9g0g3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g50g13kcal2.1g2.1g0.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)35g123kcal5.6g22.4g0.9g2.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Ranskankerma Valio38g105kcal0.9g1.3g10.5g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana914g891kcal61.4g54.8g47.2g5.4g
Valittu annoskoko457g446kcal30.7g27.4g23.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna229g223kcal15.4g13.7g11.8g1.4g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597