Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g250g188kcal4.8g40g0.5g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g113g256kcal13.5g2.9g21.4g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Lanttu 15g4.3kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g5g12kcal0.1g2.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana915g962kcal38.4g100g44.6g8.8g
Valittu annoskoko458g481kcal19.2g50g22.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna229g240kcal9.6g25g11.2g2.2g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219