Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g125g137kcal22.5g2.2g4.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g83g21kcal1.1g3.5g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.3g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Suolapähkinä 1.2g7.4kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g125g167kcal7.2g30.3g1.7g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana915g871kcal67.6g84.6g27.4g11.4g
Valittu annoskoko457g436kcal33.8g42.3g13.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna229g218kcal16.9g21.2g6.9g2.9g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.2g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612