Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 150g481kcal40.2g0g35.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kookosöljy 100g3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g199g101kcal2.8g14.9g2.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5.6g4.2kcal0.4g0.5g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g19g5.6kcal0.2g1.1g0.2g0.6g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)5.6g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana914g1328kcal91.8g46.4g84.4g4g
Valittu annoskoko457g664kcal45.9g23.2g42.2g2g
Annoskoko puolitettuna229g332kcal23g11.6g21.1g1g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536