Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)135g89kcal20.3g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen8.4g3.4kcal0.2g0.8g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka19g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g150g35kcal2.1g5.1g0.6g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk5.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.8g11kcal0.3g0.4g0.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 4.9g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Valkopippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton28g5.9kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy 5.3g46kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana915g411kcal48g18.4g15.4g2.6g
Valittu annoskoko458g206kcal24g9.2g7.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna229g103kcal12g4.6g3.9g0.7g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107