Helpoin makaronilaatikko (with a twist)

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2. Sulata voi ja voitele uunivuoka.

3. Ruskista jauheliha sekä sipuli ja lisää mausteet.

4. Sekoita keskenään jauhelihasekoitus, makaronit ja juustoraaste ja kaada uunivuokaan.

5. Lämmitä pannulla vesi ja sulata sekaan demi-glace.

6. Kumoa liemi uunivuokaan.

7. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia.

Voilá!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen100g139kcal19g0g7g0g
Makaroni ( tumma Torino )100g350kcal18g59g3.9g6g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss38g116kcal9g0.3g8.6g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)50g35kcal6g1.5g0.5g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi25g2.5kcal0.4g0.4g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.5g26kcal0.9g5.3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana915g1479kcal107.4g134g55g14.2g
Valittu annoskoko458g739kcal53.7g67g27.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna229g370kcal26.9g33.5g13.8g3.6g
Arvot/100g100g162kcal11.7g14.6g6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416611