Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 5.8g18kcal0.5g0.8g1.4g0.1g
Broilerisuikale, keskiarvo 750g913kcal159.4g0g30g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g500g125kcal21g21g0.5g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)350g1226kcal56g224.1g9.1g21g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g313g875kcal59.4g0.1g68.8g0g
Ranskankerma Valio375g1050kcal9.4g13.1g105g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9140g8917kcal615g548.2g471.2g54.8g
Valittu annoskoko4570g4458kcal307.5g274.1g235.6g27.4g
Annoskoko puolitettuna2285g2229kcal153.8g137.1g117.8g13.7g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597