Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 751g517kcal38g70.2g3g23.3g
Kasvisliemikuutio 45g137kcal4.3g6.1g10.6g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 3002g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g600g456kcal96.1g8.4g4.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9144g2361kcal283g192.2g36.8g63.2g
Valittu annoskoko4572g1181kcal141.5g96.1g18.4g31.6g
Annoskoko puolitettuna2286g590kcal70.8g48.1g9.2g15.8g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234