Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1807g434kcal32.5g54.2g9g34.3g
Sipuli (kuorittu)904g244kcal11.7g43.4g1.8g15.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1807g5966kcal36.1g54.2g632.5g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9144g13337kcal162.6g310.6g1287.2g104.2g
Valittu annoskoko4572g6669kcal81.3g155.3g643.6g52.1g
Annoskoko puolitettuna2286g3334kcal40.7g77.7g321.8g26.1g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750