Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1248g499kcal21.2g102.3g1.2g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1248g437kcal20g86.1g1.2g17.5g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g800g688kcal40g128g2.4g59.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g1280g2918kcal243.2g0g217.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9152g9085kcal648.8g632.8g444.8g153.4g
Valittu annoskoko4576g4542kcal324.4g316.4g222.4g76.7g
Annoskoko puolitettuna2288g2271kcal162.2g158.2g111.2g38.4g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791