Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1606g1766kcal369.3g0g33.7g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g80g12kcal0.8g1.6g0.2g1.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka80g8kcal0.9g0.6g0.2g0.8g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g134g17kcal0.9g2.8g0.3g1.3g
Herne-maissi-paprika, Pirkka535g369kcal21.4g58.9g4.3g16.6g
Makaroni, keitetty, suolaa 2141g2067kcal64.4g419.4g6.9g21.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9152g8481kcal915.4g966.6g91.2g82g
Valittu annoskoko4576g4240kcal457.7g483.3g45.6g41g
Annoskoko puolitettuna2288g2120kcal228.9g241.7g22.8g20.5g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566