Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2098g2938kcal108.3g586.7g14.3g71.3g
Chorizo makkara, annos 100g1399g3637kcal153.9g69.9g307.8g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)874g175kcal5.2g30.6g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g35g33kcal0.4g6.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9156g14528kcal541g1402.2g748g146.8g
Valittu annoskoko4578g7264kcal270.5g701.1g374g73.4g
Annoskoko puolitettuna2289g3632kcal135.3g350.6g187g36.7g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332