Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 52g36kcal2.6g4.9g0.2g1.6g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 83g182kcal15.2g0g13.6g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana916g441kcal35.8g10.8g27.6g3.6g
Valittu annoskoko458g221kcal17.9g5.4g13.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna229g110kcal9g2.7g6.9g0.9g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401