Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 156g239kcal30.2g0g13.1g0g
Paprika keltainen 94g28kcal0.9g4.8g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)63g22kcal1g4.3g0.1g0.9g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 31g6kcal0.1g0.3g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g72g62kcal3.6g11.5g0.2g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana917g756kcal73.4g47.6g28.6g17.4g
Valittu annoskoko458g378kcal36.7g23.8g14.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna229g189kcal18.4g11.9g7.2g4.4g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754