Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu175g385kcal14.9g11.4g31.5g2.5g
Ketsuppi, Felix13g12kcal0.1g2.8g0.1g0g
Sinappi 13g17kcal0.6g1.9g0.8g0.2g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka60g34kcal0.2g8.4g0.1g0.7g
Ruokakerma 5%, Valio110g71kcal1.6g4.6g5.5g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)88g228kcal22.8g1.3g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana917g1495kcal80.4g60.8g105.8g6.8g
Valittu annoskoko459g748kcal40.2g30.4g52.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna229g374kcal20.1g15.2g26.5g1.7g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493