Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 250g488kcal46.7g0g33.7g0g
Amerikansekoitus, Apetit75g21kcal1.3g3.4g0.1g1.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g15g42kcal2.8g0g3.3g0g
Ruohosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit63g81kcal1.9g1.3g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g1608kcal107.6g12.6g125.4g4g
Valittu annoskoko459g804kcal53.8g6.3g62.7g2g
Annoskoko puolitettuna229g402kcal26.9g3.2g31.4g1g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531