Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 444g1424kcal118.9g0g106.3g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 889g264kcal16.9g31g2.3g21.7g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g889g267kcal13.3g40g3.6g22.2g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g555g611kcal16.7g17.8g55.5g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g444g711kcal9.3g16.9g66.6g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g27g57kcal3.7g5.7g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9160g6667kcal357.6g222.8g473g88.6g
Valittu annoskoko4580g3333kcal178.8g111.4g236.5g44.3g
Annoskoko puolitettuna2290g1667kcal89.4g55.7g118.3g22.2g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401