Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g720g3240kcal55.4g489.6g115.2g25.9g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g800g2840kcal46.4g24g284g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g800g2160kcal64g96g160g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g1200g1320kcal6g180g60g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 240g717kcal0g50.2g35.4g0g
Kahvilikööri240g689kcal0g78.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini32g112kcal27.4g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g320g1280kcal0g320g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9168g27873kcal403.2g2542g1634.4g51.8g
Valittu annoskoko4584g13936kcal201.6g1271g817.2g25.9g
Annoskoko puolitettuna2292g6968kcal100.8g635.5g408.6g13g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743