Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 902g1712kcal244.6g0g81.2g0g
Sipuli (kuorittu)221g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)802g682kcal8g28.1g56.1g0g
Tomaattimurska, 1 prk802g215kcal4.8g42.5g1.6g11.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g401g112kcal2.4g23.9g0.8g10g
Kirsikkatomaatti, 50g200g40kcal1.2g7.6g0.6g0g
Basilika, tuore10g4kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g20g52kcal2.4g2.2g3.8g0.1g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g1002g3508kcal110.2g741.6g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9168g13171kcal779.6g1779.4g315g56.4g
Valittu annoskoko4584g6586kcal389.8g889.7g157.5g28.2g
Annoskoko puolitettuna2292g3293kcal194.9g444.9g78.8g14.1g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357