Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka157g480kcal15.3g95.9g3.1g23.6g
Puolukka 150g58kcal0.7g10.2g0.7g3.9g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 150g114kcal2.8g23.1g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g1302kcal37.6g258.4g8.2g58g
Valittu annoskoko459g651kcal18.8g129.2g4.1g29g
Annoskoko puolitettuna230g326kcal9.4g64.6g2.1g14.5g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116480