Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl162g567kcal22.7g0.8g51.8g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g63g49kcal3.6g6.9g0.2g0g
Piparjuuri, annos 10g9g3.3kcal0.4g1g0g0.7g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 45g176kcal1g1g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g1637kcal57.8g28g142.2g4.4g
Valittu annoskoko459g819kcal28.9g14g71.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna230g409kcal14.5g7g35.6g1.1g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3.1g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940