Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 3.2g22kcal0.9g0.2g1.8g0.4g
Kirjolohifilee 187g310kcal31.4g0g20.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.4g0g0.6g
Juuriselleri 28g8.8kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Inkivääri, tuore, silputtu5.6g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Soijakastike 6.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 90g121kcal2.2g25.7g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g1192kcal73.8g69g66.6g13.4g
Valittu annoskoko459g596kcal36.9g34.5g33.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna230g298kcal18.5g17.3g16.7g3.4g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785