Feta-keittojuureslaatikko

Helppo lisäkeruoka

400 g Keittojuureksia
200 g Feta juustoa (apetina laktoositon pala)
1 dl kasvislientä (1 kuutio)
mustapippuria

Voitele paistoastia öljyllä tai voilla.

(ei laskettu kaloreihin)
Sekoita kasvikset ja feta ja lisää kasvisliemi sekä ripauta mustapippuria melko reilustikin, mutta tietenkin maun mukaan.

Ja paista uunissa aluksi n.200 asteessa (voit pienentää lämpöä myöhemmin 175) noin 45 minuuttia.

Olen tehnyt tätä vasta yhden kerran ja vaikka pidinkin siitä kovasti possun lisäkkeenä, aion seuraavan kerran lisätä tomaattia ja basilikaa.

Varmasti helppo varioida ja saada ruoka ihan eri makuiseksi.

Lähde: www. karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemi kuutio maggi (Maggi), annos 10g7.5g24kcal0.6g1.2g1.9g0g
Feta apetina classic (pahvikuutio) (Arla), annos 20g151g346kcal19.6g3.8g28.6g0g
Keittojuurekset, Euroshopper301g66kcal3g17.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g873kcal46.4g45g61.6g0g
Valittu annoskoko459g436kcal23.2g22.5g30.8g0g
Annoskoko puolitettuna230g218kcal11.6g11.3g15.4g0g
Arvot/100g100g95kcal5.1g4.9g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231684